Adresă

Suceava, strada Gheorghe Doja, nr. 61A 720074

Informații livrare

Bine ați venit pe pagina de informații despre livrarea comenzilor la Agromark Agrico SRL. Ne angajăm să vă oferim servicii rapide și eficiente, astfel încât produsele noastre să ajungă în siguranță la dumneavoastră.

Programul de Expediere:

        •       Comenzi în zile lucrătoare: Dacă plasați o comandă până la ora 15:00, aceasta va fi expediată în următoarele 48 de ore.
        •       Comenzi după ora 15:00: Acestea vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. De exemplu, comenzile primite vineri după ora 15:00 vor fi procesate și expediate luni.

Modalități de Livrare:

        •       Servicii de Curierat: Livrăm coletele prin intermediul unor firme de curierat rapid, dar și prin mijloace proprii, adaptând metoda de livrare în funcție de categoria de produse, dimensiunea și greutatea acestora.
        •       Livrare Gratuită în Suceava: Pentru toate comenzile cu destinația în orașul Suceava, transportul este gratuit. Detaliile privind termenul de livrare vor fi comunicate telefonic sau personal.

Tarife de Livrare curierat Rapid:

        •       0-5 Kg: 25 RON
        •       6-30 Kg: 55 RON
        •       31-200 Kg: 300 RON
        •       201-400 Kg: 400 RON
        •       Peste 401 Kg: Pret variabil (confirmat telefonic)

Notă: Se adaugă și distanța față de sediul firmei de curierat în calculul tarifului de transport.

Livrare Produse Speciale:

        •       Tractoare noi, motocultoare, utilaje agricole și tricicluri electrice: Aceste categorii de produse sunt transportate prin mijloace proprii. Tariful pentru transport va fi confirmat telefonic și variază între 100 și 2000 RON, în funcție de specificațiile produsului, inclusiv paletizarea, gabaritul, numărul de bucăți, greutatea și distanța geografică.

Confirmare și Comunicare:

Toate comenzile pentru categorii de produse precum tractoare, motocultoare, utilaje agricole și tricicluri electrice vor fi confirmate telefonic, iar tariful pentru transport va fi comunicat ulterior. Acesta poate varia între 100 și 2000 RON, în funcție de natura produsului (dacă poate fi paletizat sau nu), gabarit, numărul de bucăți, greutatea și distanța geografică de la punctul de lucru al profesionistului până la domiciliul cumpărătorului.

La Agromark Agrico SRL, ne dedicăm să vă oferim cea mai bună experiență posibilă, cu o transparență completă în ceea ce privește procesul de livrare. Pentru orice întrebări sau clarificări, nu ezitați să ne contactați. Mulțumim că ați ales Agromark Agrico SRL pentru nevoile dumneavoastră agricole!