Adresă

Suceava, strada Gheorghe Doja, nr. 61A 720074

Informații livrare

Comenzile plasate în zilele lucrătoare până la ora 15:00 vor fi expediate în termen de 48 de ore.

Comenzile plasate după ora 15:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare (comenzile primite vineri după ora 15:00 vor fi expediate luni).

Asigurăm livrarea coletelor atât prin intermediul unor servicii terțe de transport (curierat rapid), cât și prin mijloace proprii, în funcție de categoria de produse, dimensiunea și greutatea acestora.

Pentru comenzile cu livrare în orașul Suceava, oferim transport gratuit! Termen de livrare se comunica telefonic sau personal.

Pentru categoriile accesorii motocultoare, unelte/accesorii și piese/accesorii, transportul comenzii este asigurat prin intermediul curieratului rapid, iar tariful variază în funcție de greutatea comenzii, după cum urmează:

Calcul tarif livrare:

Transport firmă curierat:

GreutatePret
0-5 Kg25 RON*
6-30 Kg55 RON*
31-200 Kg300 RON*
201-400 Kg400 RON*
401 Kg +Pret Variabil **

*Se adaugă și distanța față de sediul firmei de curierat în calculul tarifului de transport.

**Confirmarea a comenzii se face telefonic, iar tariful pentru transport va fi comunicat ulterior.

Pentru categoriile de produse precum tractoare noi, utilaje agricole și tricicluri electrice, oferim transport prin mijloace proprii.

Comenzile care includ astfel de produse vor fi confirmate telefonic, iar tariful pentru transport va fi comunicat ulterior. Acesta poate varia între 100 și 2000 RON, în funcție de natura produsului (dacă poate fi paletizat sau nu), gabarit, numărul de bucăți, greutatea și distanța geografică de la punctul de lucru al profesionistului până la domiciliul cumpărătorului.