Adresă

Suceava, strada Gheorghe Doja, nr. 61A 720074

Despre Agromark Agrico SRL

Atunci când te apuci de grădinărit la noi găsești tot ce îți trebuie!

Ai un teren de dimensiuni mai mari sau o grădină în spatele casei și vrei să lucrezi cu utilaje performante la cel mai bun preț? Ai intrat pe site-ul potrivit! La noi găsești o gamă largă de tractoare, motocultoare, utilaje agricole, etc.
Dacă ești la început și nu ai experiența te putem îndruma să găsești produsul potrivit pentru tine!

Oferim cel mai bun raport calitate-preț din țară. Asistență tehnică și garanție a produselor.

Echipa Agro Mark Agrico SRL

Despre Agromark Agrico SRL

La Agromark Agrico SRL, misiunea noastră este simplă: să facem munca în grădină mai ușoară și să oferim soluții de mobilitate accesibile și eficiente pentru toți, în special pentru persoanele în vârstă. Ne dedicăm să aducem în comunitățile rurale și urbane cele mai recente tehnologii în utilaje agricole, motocultoare, tricicluri și scutere electrice.

Valorile Noastre

        •       Accesibilitate: Ne străduim să oferim produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, asigurându-ne că fiecare client poate găsi soluțiile de care are nevoie pentru a-și simplifica viața.
        •       Mobilitate Sustenabilă: Promovăm independența și mobilitatea în rândul persoanelor în vârstă prin triciclurile noastre electrice, ideale pentru deplasări sigure și confortabile prin sat sau oraș.
        •       Calitate: Angajamentul nostru este de a vinde numai produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate, pentru a asigura satisfacția totală a clienților noștri.

Istoria Noastră

Agro Mark Agrico SRL a fost fondată în 2022 în Suceava, având CUI-ul 47249815. Compania a crescut din dorința de a face o diferență reală în viețile oamenilor. De la înființare, am extins portofoliul nostru de produse pentru a include nu doar utilaje agricole, ci și soluții inovatoare de mobilitate electrică, răspunzând astfel la nevoile și provocările specifice ale clienților noștri.

Angajamentul Nostru

Suntem mândri să oferim un serviciu client excepțional, asigurându-ne că fiecare interacțiune cu Agromark Agrico SRL este simplă, eficientă și plăcută. Echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a oferi consiliere și suport, de la selecția produsului până la post-vânzare.

Te invităm să descoperi mai multe despre gama noastră de produse și să vezi cum Agromark Agrico SRL poate contribui la un stil de viață mai activ și mai confortabil. Vizitează-ne pentru a vedea cum tehnologia și inovația se întâlnesc pentru a aduce mai multă ușurință și bucurie în viața de zi cu zi.

Parteneri