Adresă

Suceava, strada Gheorghe Doja, nr. 61A 720074

Descoperă Libertatea cu Mașina Electrică Kuba City: Mobilitate Urbană Fără Compromis

Modelul Kuba City se distinge ca o opțiune remarcabilă pentru cei în căutarea unei alternative eco-friendly pentru deplasările zilnice.

Performanță și Eficiență Energetică

Cu un motor puternic de 2500W Kuba City oferă o experiență de conducere fluidă și plăcută. Fiind alimentată de o baterie de 72V și 58 Ah, acest model se încarcă complet în doar 6-8 ore. Viteza maximă poate ajunge la 25 km/h sau 45 km/h.

Autonomie Generoasă și Capacitate de Transport

Cu o autonomie impresionantă de 90 km, Kuba City te duce mai departe fără a fi nevoie de încărcare constantă. Indiferent dacă te deplasezi la muncă, la cumpărături sau pur și simplu pentru a explora orașul, această mașină electrică îți oferă libertatea de a merge înainte fără constrângeri. Capacitatea sa de transport de până la trei pasageri face ca Kuba City să fie o alegere perfectă pentru familie sau prieteni.

Confort și Siguranță

Cu geamuri electrice și un bord electric LCD lat, Kuba City integrează tehnologia modernă. În plus, sistemul său de frânare cu disc/tambur și jantele de aluminiu asigură siguranță și stabilitate în timpul deplasării tale. Cu o lungime de 2460 mm, înălțime de 1635 mm și lățime de 1215 mm, Kuba City are dimensiunile perfecte pentru a se strecura prin traficul urban aglomerat.

Fără Permis, Fără Bariere

Unul dintre cele mai mari avantaje ale modelului Kuba City este că poate fi condus fără permis de conducere.

Accesibilitate și Utilitate pentru Toate Vârstele

Un alt aspect important al modelului Kuba City este accesibilitatea sa pentru persoanele în vârstă. Această mașină este o soluție pentru deplasarea prin sat sau pentru a ajunge la biserică.

Pentru persoanele în vârstă, care ar putea găsi dificultăți în a conduce vehicule mai mari sau mai greu de manevrat, Kuba City vine ca o alternativă binevenită. Cu o viteză moderată și o autonomie generoasă, această mașină electrică permite explorarea satului sau participarea la activități comunitare fără stresul și efortul asociat cu alte tipuri de vehicule.

Indiferent dacă este vorba de a merge la biserica în fiecare duminică sau de a face o plimbare prin sat pentru a socializa cu vecinii, Kuba City facilitează mobilitatea și independența pentru persoanele în vârstă.

Cu o experiență de conducere plăcută și fără efort. Alegerea perfectă pentru cei care doresc să rămână activi și implicați în comunitatea lor, indiferent de vârstă.

În concluzie, Kuba City reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul electric practic și eficient pentru deplasări.Masina electrica RDB Y4, 2000W, 45 km/h, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *